Vacature Sales Agent. Voor onze luchtvaart afdeling “Customer Service Center” Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Airtrade
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Airtrade is marktleider in Nederland op het gebied van de distributie van toeristische vliegtickets. En op de vijf toeristische lijndiensttickets in Nederland wordt geleverd door Airtrade! Toonaangevende reisorganisaties als D- Reizen, Toerkoop, Thomas Cook, VakantieXperts, Schiphol.nl etc.behoren tot onze clinten. Otravo en KLM behoren tot onze zakelijke partners waar wij uitstekend mee samenwerken.?

Op het kantoor in het centrum van Haarlem werken meer dan 60 medewerkers aan n gezamenlijk doel: het tevreden stellen van honderdduizenden reizigers en vakantiegangers. Dat doen we met enthousiasme en betrokkenheid, elke dag weer!

Het IATA Excellence Center van Airtrade bestaat uit 11 gedreven, ervaren en capabele professionals. Het zorgdragen voor een servicegerichte afhandeling van vliegtickets voor reisagenten en touroperators is de belangrijkste taak.

Voor onze luchtvaart afdeling ?Customer Service Center? in Haarlem zoeken wij een jonge en klantgerichte

SALES AGENT

Als Sales Agent maak je deel uit van het enthousiaste team van het ?Customer Service Center? te Haarlem. Je bent verantwoordelijk voor het verkopen en reserveren van vliegtickets, hotels, auto- en overige reisproducten. Je analyseert en verwerkt alle informatie die je ontvangt via CRS-systemen als Amadeus, Worldspan, Galileo of ons eigen ontwikkelde TravelPackager boekingsapplicatie en telefoon/e-mail. Je beheert de boekingen van vliegtickets, je monitoort eventuele wijzigingen, je adviseert reisagenten en consumenten over vluchten van airlines en je onderneemt, als je er aan toe bent, zelfstandig acties voor jouw klanten.

Jij krijgt dus alle gelegenheid om jouw kwaliteiten te ontwikkelen en je ervaring verder uit te breiden in een commercile omgeving waar kennis en kunde de allerhoogste prioriteit hebben

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat kan Airtraide jou bieden: bij Airtrade bieden we je een uitdagende baan in een innovatieve omgeving waarin je maximaal gebruik kunt maken van jouw kwaliteiten en je verder kunt ontwikkelen; ruimte voor initiatief en de mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing; salaris in overeenstemming met de functie, leeftijd en ervaring; prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende collegiale sfeer, 30,5 verlofdagen, pensioenregeling, gratis reisverzekering, reiskostenvergoeding;

Sector: Luchtvaart

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature