Vacature Supervisor IATA Excellence Center Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Airtrade
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Airtrade is marktleider in Nederland op het gebied van de distributie van toeristische vliegtickets. Eťn op de vijf toeristische lijndiensttickets in Nederland wordt geleverd door Airtrade! Toonaangevende reisorganisaties als D- Reizen, Toerkoop, Thomas Cook, VakantieXperts, Schiphol.nl etc.behoren tot onze cliŽnten. Otravo en KLM behoren tot onze zakelijke partners waar wij uitstekend mee samenwerken.?

Op het kantoor in het centrum van Haarlem werken meer dan 60 medewerkers aan ťťn gezamenlijk doel: het tevreden stellen van honderdduizenden reizigers en vakantiegangers. Dat doen we met enthousiasme en betrokkenheid, elke dag weer!

Het IATA Excellence Center van Airtrade bestaat uit 11 gedreven, ervaren en capabele professionals. Het zorgdragen voor een servicegerichte afhandeling van vliegtickets voor reisagenten en touroperators is de belangrijkste taak.

Voor onze ticketing afdeling ?IATA Excellence Center? in Haarlem zoeken wij een ervaren, besluitvaardig en samenbindende

SUPERVISOR

Als Supervisor IATA Excellence Center maak je deel uit van het ticketing team te Haarlem. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks coachen en aansturen van de 11 teamleden. Je werkt actief mee aan het analyseren en verwerken van alle informatie die je ontvangt via GDS-systemen als Amadeus en Worldspan en onze eigen ontwikkelde TravelPackager boekingsapplicatie en verder via telefoon, queue en e-mail. Je creŽert optimale werkomstandigheden ten behoeve van de afhandeling van duizenden vliegtickets per week, je signaleert problemen en kansen, voert motiverende gesprekken met medewerkers, bent besluitvaardig en je laat samenbindend leiderschap zien.

Jij krijgt dus alle gelegenheid om jouw kwaliteiten te ontwikkelen en je ervaring verder uit te breiden in een commerciŽle omgeving waar kennis en kunde de allerhoogste prioriteit hebben.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat biedt Airtrade jou: bij Airtrade bieden we je een uitdagende baan in een innovatieve omgeving waarin je maximaal gebruik kunt maken van jouw kwaliteiten en je verder kunt ontwikkelen; ruimte voor initiatief en de mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing; salaris in overeenstemming met de functie, leeftijd en ervaring; prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende collegiale sfeer, 30,5 verlofdagen, pensioenregeling, gratis reisverzekering, reiskostenvergoeding;

Sector: Luchtvaart

Functie: Management leidinggevend

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature