Vacature Operator Verpakking bij Start People Inhouse Haarlem Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Start People
Bedrijfsprofiel: Over Start People Inhouse HaarlemJe gaat aan de slag bij één van de grootste farmaceutische bedrijven in Nederland! MSD werkt mee aan een gezonde wereld. Met innovatieve geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en diensten voor arts en patiënt bieden ze behandelingen voor een betere gezondheid van mens en dier in meer dan 140 landen.
MSD is één van de grootste en meest diverse farmaceutische bedrijven in Nederland, met vestigingen in Haarlem, Oss en Boxmeer. De Nederlandse vestiging is ook een van de grootste onderdelen van moederbedrijf Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA. dat in de Verenigde Staten is gevestigd.
Start People Inhouse Haarlem zorgt voor deze opdrachtgever dat wij de kandidaten aanleveren waar zij naar op zoek zijn. De eerste selectie zal dan ook door ons gedaan worden.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Jouw werkzaamheden als Operator Verpakking bestaan uit het bedienen van de verpakkings- en etiketteringsmachines en daarnaast het uitvoeren van handmatige verpakkingswerkzaamheden. Daarbij zorg je voor de handhaving van de kwaliteitsnormen, veiligheid en efficintie.

Je levert en inspecteert de verpakkingen voor de vuller.
Je inspecteert of verwijdert dopjes, sproeiers o.i.d. wanneer dit nodig is.
Je bevestigt, inspecteert of verwijdert labels.
Je verplaatst en controleert eindproducten voordat ze naar de transporteur gaan.
Je verplaatst en controleert de inkomende goederen vanuit de transporteurs.
Je voert QC inspecties uit op pallets onder leiding van de supervisor.
Je zorgt voor een schone, ordelijke en veilige werkplek.
Je volgt alle vastgestelde gedragsregels en veiligheidsregels voor het werkgebied.
Je volgt tot slot alle vastgestelde GMP regels.

De ploegen zijn opgedeeld in ochtend- en middagdiensten. De werktijden zijn 06:30-15:00 en 14:45-23:15 en kan je dus goed combineren met andere bezigheden.Het gaat hier om een tijdelijke functie; wat een prima kans kan zijn om jouw ervaring uit te breiden!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een marktconform salaris Een baan bij één van de grootste farmaceutisch bedrijven in ons land Uitgebreid inwerktraject Een goede begeleiding en ondersteuning in de uitvoer van je functie

Sector: Productie, food

Functie: Operator

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature