Wat is een uitzendbureau?

Een uitzendbureau kan vele voordelen bieden bij het vinden van een nieuwe baan. Het is een misvatting dat een uitzendbureau alleen tijdelijk werk aanbiedt of werk voor lager en middelbaar geschoolden. Er zijn ook uitzendbureaus in Haarlem die speciaal gericht zijn op vaste en tijdelijke banen op mb- en hbo/wo-niveau. Bedenk wel dat ookal krijg je tijdelijk werk aangeboden, dan is dit wel ontzettend goed om je CV op te bouwen en natuurlijk werkervaring op te doen. Vooral voor starters die net van hun opleiding afkomen is werken via een uitzendbureau een uitkomst.

Ben je via een uitzendbureau aan tijdelijk werk gekomen, dan kan dit ook nog leiden naar een vaste baan. Het komt steeds vaker voor dat tijdelijk werk wordt omgezet naar een vast contract bij een bedrijf. Het bedrijf weet namelijk wat ze aan je hebben en jij kent het bedrijf en je functie inmiddels goed.

INSCHRIJVEN UITZENDBUREAU

Bij vrijwel alle uitzendbureaus in Haarlem kun je op de website de vacatures bekijken en direct solliciteren. Maar het is nog handiger om je (kosteloos) in te schrijven bij één of meerdere uitzendbureaus in Haarlem. Door een profiel aan te maken met informatie over je opleiding, ervaring, het soort baan dat je zoekt en je salariswensen kan het uitzendbureau voor jou een geschikte baan vinden.

Overzicht van uitzendbureaus in Haarlem